Pametna ključavnica za vrata

PAMETNA KLJUČAVNICA ZA VRATA

Pametne ključavnice so v zadnjih letih postale vse bolj priljubljene kot priročen in varen način za nadzor dostopa do vašega doma ali pisarne. Te ključavnice uporabljajo tehnologijo, Bluetooth, WI-FI ali tipkovnica, ki omogoča zaklepanje in odklepanje vrat na daljavo ali s kodo namesto z običajnim ključem. Ena od glavnih prednosti pametnih ključavnic je možnost omogočanj dostopa do vašega doma ali pisarne brez potrebe po fizičnih ključih. To je lahko še posebej uporabno za Upravitelje nepremičnin ali najemodajalce, pa tudi za ljudi, ki pogosto obiskujejo goste ali storitvene delavce. Tako omogočate vstop gosta brez vaše prisotnosti, vse uredite varno in enostavno na daljavo, s tem pa prihranite vaš čas.

Pametne ključavnice je mogoče upravljati prek aplikacij za pametne telefone, kar vam omogoča enostavno odobritev oziroma preklic dostopa po potrebi. Druga prednost pametnih ključavnic je spremljanje in sledenje možnosti dostopa do vašega doma. Veliko pametnih ključavnic vključuje vgrajen dnevnik dejavnosti, ki beleži, kdaj je bila ključavnica uporabljena in kdo jo je uporabljal. To je lahko zelo koristno predvsem za varnostne namene ter spremljanje kdo vse je bil v vašem domu oziroma ga je zapustil. Veliko pametnih ključavnic za vrata vključuje tudi dodatne funkcije, ki so dejansko zaklenjene, ki zaklenejo vrata po določenem času ali ko zaznajo, da so ta ostala odklenjena. Nekatere pametne ključavnice vključujejo tudi alarm za vdor, ki sproži alarm, če nekdo poskuša vlomiti v ključavnico. Danes postajajo tudi cenovno dostopnejše, kar pomeni, da lahko več ljudi uživa v prednostih pametnih ključavnic. 

Skratka, pametne ključavnice so priročen in varen način za nadzor vašega doma ali pisarne. Omogočajo vam odobritev in preklic dostopa na nadaljnje ter spremljanje vstopa oziroma izstopa iz vašega doma, prostora. Z naraščajočim številom funkcij, ki ponujajo pametne ključavnice postajajo vse  bolj privlačne za ljudi, ki želijo izboljšati varnost svojega doma in omogočiti lažji dostop do njega. Tudi v podjetju Lestur se vedno več naših strank odloči za inovativen pristop upravljanja vratnega krila. Skupaj izberemo in prilagodimo sistem, ki je najbolj funkcionalen glede na določen tip stavbe in njen namen.