Ročaji

Izboljšajte estetiko svojih notranjih vrat z elegantnimi ročaji, ki so natančno izdelani, izžarevajo prefinjenost in se neopazno zlijejo z različnimi slogi, od klasičnih do sodobnih. Blagovne znamke omogočajo enostavno kombiniranje ročajev s kljukami in preostalim okovjem za vrata in pohištvo.

Ročaji naših blagovnih znamk ne predstavljajo le izvrstnega dizajna, temveč dajejo prednost tudi funkcionalnosti, saj ponujajo gladek in ergonomski oprijem za enostavno upravljanje vrat, hkrati pa ohranjajo eleganten in prefinjen videz. Ne glede na to, ali vam je ljubši minimalističen moderen videz ali brezčasen in razkošen občutek, naša ponudba ročajev za notranja vrata zagotavlja popoln zaključek, ki povečuje splošno eleganco in ambient vaših bivalnih prostorov.

rocaji

Vedno več lastnikov stanovanj se namesto klasičnih kljuk za notranja vrata odloči za ročaj, ki opravlja funkcijo kljuke. V takem primeru se namesto ključavnice vgradi magnetni sistem, sestavljen iz jeklene konstrukcije in številnih magnetov. Bodite drugačni in izberite za notranja vrata ročaj po vaših željah.

V naši ponudbi imamo kvalitetno okovje priznanih proizvajalcev, torej bodo ročaji na vratih zagotovili varnost ter kakovostno tesnjenje. Ročaji so primerni tako za lesena in steklena notranja vrata, kot tudi vhodna. Pred izbiro je potrebno točno definirati za kakšen namen vam bo ročaj služil. Le tako vam lahko zagotovimo dolgo življenjsko dobo in funkcionalnost ročaja.

rocaji

V nadaljevanju vam ponujamo nekaj nasvetov, kako učinkovito uporabljati ročaje za notranja vrata.

Izberite pravi slog

Za steklena vrata razmislite o ročajih z elegantnim in minimalističnim dizajnom. Možnosti, kot so cevasti ali kvadratni ročaji, pogosto dopolnjujejo prosojnost stekla in zagotavljajo moderen in nevsiljiv videz. Odločite se za zaključke, ki se ujemajo z drugimi elementi v prostoru. Pri vseh modelih imate na izbiro klasične ročaje iz nerjaveče jeklo ali moderna črna mat. Lesena vrata nudijo večjo prilagodljivost glede stilov ročajev. Tradicionalni okrašeni ročaji lahko poudarijo klasično estetiko, medtem ko sodobni dizajni ustrezajo sodobni notranjosti.

Razmislite o funkcionalnosti

Ročaji za notranja vrata morajo omogočati udoben oprijem, zato imamo na voljo več različnih oblik. Zaradi svoje ergonomske oblike so ročaji iz naše ponudbe priljubljena izbira. Za varnost in estetiko izberite ročaje z zaokroženimi robovi. Kadar pa je na prvem mestu estetika pa vam svetujemo izbor kvadratne oblike ročaja. Vse je odvisno od vaših želja ali že obstoječih detajlov v prostoru. Pri lesenih in steklenih vratih je ključnega pomena funkcionalnost. Izberite ročaje, ki zagotavljajo varen oprijem in enostavno upravljanje.

Namestitev

Prednost naše široke ponudbe ročajev je prilagodljivost teh na oba tipa notranjih vrat, lesena ali steklena. Pri naročilu je potrebno zgolj definirati za katera vrata je namenjen in naša ekipa vam bo zagotovila ustrezen material za vgradnjo ročaja. Ročaji se pritrdijo z diskretnimi pritrdilnimi elementi skozi luknje, kar ohranja čist videz. Ob pravilni vgradnji ročaji predstavljajo varno uporabo vrat in s tem preprečijo nihanje ali nestabilnost.

S skrbno izbiro in vgradnjo ročajev za notranja steklena in lesena vrata lahko izboljšate tako funkcionalnost kot estetiko vašega bivalnega prostora. Ne glede na to, ali se osredotočate na sodobnost, tradicijo ali mešanico obojega, so na voljo ročaji, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam in željam.

Pokaži več
Pokaži manj