Kljuke za notranja vrata

V naši spletni ponudbi ponujamo široko paleto kljuk za notranja vrata, ki jih združuje eleganca, funkcionalnost in trajnost. Ponujamo kljuke v različnih slogih, materialih in barvah za popolno prileganje izbranega okovja in notranjih vrat v vašem prostoru. Naše kljuke so natančno izdelane, da zagotavljajo gladko delovanje in dolgo življenjsko dobo. Preverite ponudbo in osvežite videz svojih notranjih vrat že danes!

Pred nakupom kljuk za notranja vrata razmislite o svojih željah, navadah in estetskih preferencah. Vprašajte se, ali želite da je kljuka zgolj funkcionalna in opravlja svojo primarno funkcijo, ali želite, da predstavlja tudi dizajnerski element vašega prostora. Glede na vaše želje, se lažje odločite, kakšen stil, obliko in material boste izbrali.

tupai kljuke

Kljuke so lahko izdelane iz različnih materialov, kar pa vpliva tudi na njeno ceno. Kljuke blagovne znamke Stile so iz nerjavečega jekla, kljuke znamke Aprile, Nuda in nekateri modeli Tupai so izdelani iz zlitine različnih kovin zamak, preostali modeli kljuk Tupai in blagovna znamka M&T pa iz čiste medenine. Ponujamo tudi linijo kljuk iz aluminija, gre za blagovno znamko Stile. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti, zato pri izbiri materiala ročaja upoštevajte svoje prioritete.

Prav vsaka izmed blagovnih znamk kljuk za notranja vrata, ki jih zastopamo, ponuja bogato paleto barvnih obdelav. Od klasične barve crom brušen, nikelj perla, antracit, do moderne bele, črne in zlate mat. Glavna prednost je zagotovo enostavno kombiniranje kljuk s preostalim okovjem za notranja vrata, kot so utopni in potezni ročaji ter ročaji za pohištvo.

vrata2.jpg

Certifikati! Tako notranja vrata, kot tudi kljuke morajo v nekaterih primerih izpolnjevati določene standarde za požarno varnost, varnostno učinkovitost ali trajnost ter s tem posledično dodajo vrednost in zaupanje v izdelek. S temi dokazi so artikli sprejeti tudi v večje projekte javnih zgradb. Brez skrbi, v naši ponudbi so vse kljuke za notranja vrata opremljene s certifikatom, ki zagotavlja do 200.000 ciklov odpiranja, določeni modeli kljuk pa nosijo tudi protipožarni certifikat.

Za popolno funkcionalnost in varno uporabo kljuk za notranja vrata imajo vse kljuke možnost zaklepanja. Ločeno od kljuke izberite spodnjo rozeto za zaklepanje z WC metuljčkom, klasičnim ali cilindričnim ključem. Prednost zaklepa z WC metuljčkom je popolna integracija ključa v samo rozeto, kjer ključa preprosto ne morate izgubiti. V primeru slabosti ali zaklepa osebe v kopalnico pa enostavno in varno vrata odklenete iz zunanje strani kopalnice. Ostale prostore, kot so spalnice, shramba ali bilo kateri prostor vam svetujemo izbiro zaklepa na klasični BB ključ. Če ste oseba, ki rada izgublja ključe, potem svetujemo, da izberete možnost kljuk za notranja v vrata brez zaklepa. Kadar izbirate kljuke za poslovne prostore, pisarne ali prostore z željo po višji varnosti in zasebnosti pa izberite spodnjo rozeto z zaklepanjem na cilindrični oziroma PZ ključ. Spodnje rozete so vedno oblikovno in barvno usklajene z zgornjimi rozetami na kljuki, kar zagotavlja estetsko dovršenost izdelka.

zlata kljuka.jpg
Pokaži več
Pokaži manj