Filtriraj po

Barva

Barva

Drsni sistemi za steklena vrata

Večina se ne zaveda, kako lahko kakovost naravne svetlobe v bivalnih prostorih močno vpliva na ljudi. Vključevanje steklenih elementov v bivalne prostore ne samo izboljša estetiko, ampak ima tudi velik vpliv na zdravje in dobro počutje. Moč naravne svetlobe izboljša razpoloženje, poveča osredotočenost, podpira zdrav spanec in krepi povezanost z naravo, ki se v hitrem tempu življenja pogosto izgublja.

Dokazano je, da sončna svetloba zvišuje raven serotonina v možganih, spodbuja pozitivno razpoloženje. Z vključitvijo steklenih sten in vrat v bivalne prostore se dokazano ustvari vzdušje, ki spodbuja srečo in splošno dobro počutje. Samo predstavljajte si zbujanje s soncem obsijani sobi, napolnjeni z sijem naravne svetlobe.

drsni sistemi za steklena vrata

Študije so dosledno pokazale, da izpostavljenost naravni svetlobi v delovnem in študijskem okolju izboljša produktivnost in poveča koncentracijo zaposlenih in drugih. Privoščite si, da naravna svetloba preplavi delovni prostor skozi steklene predelne stene ali vrata. To lahko povzroči večjo zbranost in napolnjenost z energijo.

Pri tem pa je na prvem mestu pomembnosti, izbor pravega drsnega sistema. Ponujamo vrsto različnih načinov postavitve drsnih steklenih vrat, različna odpiranja in vam vedno tehnično svetujemo pri izbiri idealnega drsnega sistema za vaš prostor.

Ločevanje prostora s steklenimi vrati lahko še tako majhne prostore optično poveča, kar je rešitev za manjša mestna stanovanja. Idealna rešitev so tudi steklena vrata skrita v steno oziroma kaseto. Tako prejmete velike količine naravne svetlobe, prostor pa hkrati izkoristite za postavitev drugih elementov pohištva.

drsni sistemi za steklena vrata

Vsi drsni sistemi za steklena vrata so izdelani iz kvalitetnih materialov, elegantnih minimalističnih in visoko odpornih vodil. Sistemi imajo možnost obojestranskega mehkega zapiranja, kar omogoča lahkotno drsenje stekla po vodilu in ne predstavlja nevarnosti trka. Prijemala za steklo so opremljena s teflonskimi koleščki za še bolj mehko in neslišno gibanje drsnih vrat. Sistem je tehnološko razvit in predstavlja zmanjšano obremenitev pri odpiranju. V primeru, da oseba z večjo močjo zapira in odpira vrata pa varovalo proti zdrsu stekla preprečuje poškodbo steklenega krila.

Čeprav je sistem sestavljen iz številnih komponent, naj vas ne bo strah. Vsi sestavni deli so diskretno skriti pod alu pokrivno masko. Vse funkcije prispevajo k temu, da sistemi pridobijo bistven, a prijeten dizajn in funkcionalnost.

Drsni sistemi omogočajo prilagoditev vašemu prostoru, saj lahko izbirate med stensko, stropno ali celo skrito stropno montažo. Tudi vodila lahko barvno uskladite z vsem ostalim okovjem izbranim iz naše ponudbe. Za še večji prehod naravne svetlobe pa vam po poleg drsni vrat po naročilu priskrbimo tudi možnost fiksnih steklenih sten.

Vse te glavne značilnosti drsnih sistemov za steklo omogočajo, da zahvaljujoč popolnoma prenovljeni zasnovi, izpolnjujejo najvišje zahteve trga, notranjih oblikovalcev in arhitektov.

Pokaži več
Pokaži manj