Kasetna drsna vrata

KASETNA DRSNA VRATA

Ko razmišljate o vgradnji drsnih vrat, skritih v steno, je pomembno, da sodelujete s strokovnim izvajalcem, ki lahko zagotovi, da so vrata pravilno nameščena in bodo delovala brezhibno. Izvajalec bo prav tako lahko svetoval o najboljših materialih in možnostih oblikovanja, ki bodo ustrezale vašim posebnim potrebam in željam. V primeru težav in težke izvedljivosti pa vam bo predlagal tehnične rešitve. Če še vedno prebirate splet in iščete idealnega proizvajalca in strokovnjaka na področju notranjih in drsnih vrat se obrnite na podjetje Lestur. Specialisti za lesena, steklena in drugo vrsto notranjih vrat.

Z izbiro kasetnih drsnih vrat eleganten in minimalističen dizajn za drsna vrata postane eno z minimalistično notranjostjo. Primerno tudi za manjša stanovanja s pomanjkanjem prostora.

Da, drsna vrata so zagotovo lahko minimalistična in elegantna. Oblikovanje drsnih vrat je v zadnjih letih močno napredovalo in na voljo je veliko elegantnih in modernih možnosti, ki lahko vsakemu prostoru dodajo pridih prefinjenosti. Minimalistična drsna vrata imajo običajno čiste linije, preprosto okovje in nevtralne barve, ki pomagajo ustvariti videz, ki je eleganten. Poleg tega so nekatera drsna vrata opremljena z motnim steklom ali drugimi okrasnimi elementi, ki lahko celotnemu dizajnu dodajo pridih elegance. Navsezadnje je ključ do ustvarjanja minimalističnih in elegantnih drsnih vrat izbira dizajna, ki dopolnjuje estetiko prostora in zagotavlja funkcionalno rešitev.

Mnogokrat odigra pomembno vlogo ''manj je več''. Ravno ta trend navdušuje arhitekte v sodobnem času. Mnoge pa pritegne tudi sistem drsnih vrat z nevidnim montažnim profilom, ki še izpopolni videz skritega interierja.

Kadar želite uskladiti tok med različnimi prostori izberite sistem nevidne rešitve za drsna vrata, ki so popolnoma vgradljiva tudi v steno. Za piko na i izberite dvojno mehko zaustavitev. Sistemi za počasno ustavljanje so sestavljeni iz aktivatorja, ki je nameščen v zgornjem delu profila in nagibne blažilke za počasno ustavljanje. Zaradi tega se bo vratna plošča pri odpiranju ali zapiranju drsnih vrat rahlo upočasnila.«

Priročen vgradni sistem, pri katerem se vedno prilagajamo vašim željam in tehničnim zahtevam. Vodila so dolžine od 2 do 3 metrov, vodilo pa prilagodimo tudi na dimenzijo in težo stekla. S tem poskrbimo, da steklo ostane varno in brezhibno za dolgoročno uporabo.

Skratka, kasetna drsna vrata padejo vsakemu obiskovalcu v oči še posebej dobro... ali pa tudi ne, saj se med odpiranjem preprosto skrijejo v steno in popolnoma izginejo.