Alu sistemi

Kjer se eleganca sreča s funkcionalnostjo. Vse to predstavljajo sistemi zasteklitev z elegantnimi aluminijastimi profili. Sodoben dizajn ne le izboljša estetske privlačnosti vašega prostora, temveč zagotavlja tudi vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Alu sistemi so inovativna rešitev, izjemno lahki in trdni profili pa omogočajo varno namestitev steklenih vrat in sten, s katerim enostavno ustvarite prostor v prostoru.

Trend se danes osredotoča na čiste linije, preprostost in prosojnosti, ki omogočajo prost pretok svetlobe in naredi prostore večje in bolj odprte. S svojo preprostostjo in skromno eleganco daje ta trend pridih modernost vsaki notranjosti.

Aluminijasti sistemi so inovativna rešitev, ki ponuja številne prednosti in možnosti v različnih gradbenih projektih. Te sisteme odlikuje visoka trdnost, odpornost ter estetska privlačnost. Zato se je trend alu sistemov v zadnjem času razširil tudi na notranjo opremo hiš, stanovanj in poslovnih prostorov. Aluminijasti okvirji so lahki, a izjemno trdni, kar omogoča varno namestitev steklenih vrat in sten. Ta zagotavlja prostorsko odprtost in prepušča naravno svetlobo, kar ustvarja svetel in zračen prostor.

So nadvse prilagodljiv način opremljanja prostora in omogočajo postavitev različnih oblik in velikosti odprtin, kar je idealno za različne arhitekturne sloge. Zasteklitve v aluminijastih okvirjih so enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Poleg tega aluminijasti sistemi omogočajo tudi dodatne prilagoditve glede na potrebe stranke, kot so različne barve, površinske obdelave in dodatki, ki še dodatno izboljšajo estetski videz in funkcionalnost.

Alu sistemi

Alu sistemi so običajno vidni, ampak, ker so tako zelo vsestransko uporabni, so primerni tudi za vgradnjo notranjih vrat. Skriti alu podboji za vrata omogočajo eleganten videz notranjih prostorov, saj se notranja vrata zlijejo s steno. Sistem omogoča skrito vgradnjo vrat brez vidnih okvirjev in minimalističnim dizajnom. To ustvarja čist in sodoben videz.

Skupaj s svojo trdnostjo, vzdržljivostjo in estetskimi lastnostmi aluminijasti sistemi predstavljajo sodobno in zanesljivo rešitev za različne arhitekturne projekte.

Pokaži več
Pokaži manj