Potezni ročaji

Naša zbirka poteznih ročajev odraža sodobne in klasične oblikovalske trende, zato lahko izberete ročaj, ki se popolnoma prilega arhitekturi vašega doma in vašemu osebnemu okusu. Od minimalističnih ročajev, ročajev iz nerjavečega jekla ali pa bolj elegantnih poteznih ročajev v črni mat barvi. V naši ponudbi boste zagotovo našli idealno rešitev za vaša notranja ali vhodna vrata.

Steklena vrata za večino predstavljajo stalno čiščenje prahu in prstnih odtisov. To rešimo zelo enostavno. Vrata opremimo s poteznim ročajem in preprečimo stik rok s površino stekla. Če izberemo elegantne in estetske ročaje pa bo zagotovo vsak uporabnik posegel po njih, namesto po steklu vratnega krila. Potezni ročaji so primerni za integracijo tako na krilna, nihajna, kot tudi drsna vrata.

potezni rocaji

Prednost poteznih ročajev iz naše ponudbe je vsekakor vsestranska uporabnost. Uporabite jih lahko tako za lesena, kot tudi steklena vrata. Potrebno je le predhodno definiranje, da vam zagotovimo ustrezen material za vgradnjo na izbran tip notranjih vrat. Ponujamo klasične potezne ročaje iz nerjavečega jekla v cevasti ali kvadratni obliki. Za popolno estetsko privlačnost pa lahko izberete ročaj v črni mat barvi ali drugih PVD nanosih. Ročaje lahko enostavno kombinirate z drugimi artikli iz naše ponudbe, kot so kljuke, nasadila in drugi elementi za vrata in pohištvo. Celoten komplet ročajev zagotavlja skladen in enoten videz notranjih vrat. To je ključnega pomena za ohranjanje harmoničnega dizajna v celotnem prostoru, še posebej, če imate opravka z več vrati na istem območju ali v istem prostoru.

Celoten komplet ročajev običajno vključuje vse potrebne komponente za namestitev. To je lahko še posebej koristno za stranke, ki nimajo izkušenj glede vgrajevanja okovja, saj zmanjša tveganje manjkajočih bistvenih delov in zagotavlja enostaven postopek namestitve. Potezni ročaji so na voljo v različnih dizajnih, kar strankam ponuja možnosti, ki ustrezajo njihovim osebnim stilskim in funkcionalnim željam.

potezni rocaji

Tudi vhodna vrata lahko opremite s poteznim ročajem. Potezni ročaj za vhodna vrata predstavlja osrednji elementi, ki združuje estetiko, predvsem pa funkcionalnost vrat ob vstopu v vaš dom. Ponujamo izvrstno paleto poteznih ročajev, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, varnosti in sloga. Potezni ročaji za vhodna vrata zagotavljajo tudi visoko raven varnosti. Izdelani so iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na obrabo. Poleg tega ergonomsko oblikovani, kar omogoča udobno in enostavno uporabo vsakodnevno. Ročaj je vgrajen pod kotom 45 stopinj, kar omogoča dodaten zaklep na cilindrični ključ ali modernejši pristop, z elektronsko ključavnico na prstni odtis ali tipkovnico.

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli ročaj, ki bo popolnoma izpolnil vaše zahteve in nadgradil videz ter funkcionalnost vaših vrat. Odkrijte našo kolekcijo poteznih ročajev in dopolnite videz vašega doma s slogom in kakovostjo.

Pokaži več
Pokaži manj