Okovje za steklena vrata

Izberite elegantno in sodobno okovje za steklena vrata, ki povečuje splošno estetsko privlačnost sodobne notranjosti. Okovje je na voljo v različnih oblikah in površinskih obdelavah. Nasadila in ključavnice zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo, hkrati pa ohranjajo celovitost vrat in dolgo življenjsko dobo.

Okovje za steklena vrata obsega različne komponente, namenjene izboljšanju funkcionalnosti, estetike in varnosti steklenih vrat. Te komponente so bistvenega pomena za steklena vrata brez okvirjev in prav tako tista z okvirji. Predstavljamo vam okovje za steklena vrata, s katerim zagotovite brezhibno delovanje steklenih vrat ter enoten izgled v prostoru.

okovje za steklena vrata

Utopni ročaji, ki s svojo diskretnostjo krasijo steklena vrata ne zakrijejo lepote stekla, kljub temu pa odigrajo pomembno vlogo pri funkcionalnosti steklenih drsnih vrat. Na voljo so v različnih površinskih obdelavah in dimenzijah, kar uporabniku omogoča kombiniranje ročajev s kljukami in preostalim okovjem za vrata ter pohištvo.

Potezni ročaji so običajno daljši ročaji, pritrjeni na steklena krilna, nihajna ali drsna vrata. Omogočajo popoln oprijem in s tem lahkotno odpiranje tudi steklenih vrat nadstandardnih dimenzij. Na voljo so v različnih oblikah in barvnih obdelavah. Med najbolj priljubljenimi in enostavnimi za kombiniranje so potezni ročaji kvadratnih oblik v črni mat barvi.

Nasadila za steklena vrata predstavljajo izredno pomemben element notranjih steklenih vrat. Skrbijo za lahkotno in brezhibno upravljanje steklenih vrat ter preprečujejo povešanje vratnega krila. Zato je toliko bolj pomembno, da nasadila izberete pri ponudniku, ki se zaveda teh pomembnosti in vam ponuja okovje že uveljavljenih blagovnih znamk. V ponudbi imamo nasadila, ki se vgradijo med steklenim krilom in fiksno stekleno steno, med steklenim krilom in lesenim podbojem ali med steklenim krilom in klasično steno. Nasadila za vrata pa se enostavno kombinirajo tudi z nasadili za steklene tuš kabine.

Pravi trend so steklena vrata v alu okvirjih, v tem primeru svetujemo vrtljiva nasadila, ki so idealen način za vgradnjo krila v aluminijast podboj. Vse to ponuja blagovna znamka CBS in Terno Scorrevoli. Vrtljiva nasadila so diskretno skrita v alu profil in omogočajo, da se vrata gibajo na vrtilni točki na vrhu ter na dnu.

Ključavnice za steklena vrata omogočajo nemoteno delovanje in uporabo katerih koli kljuk iz naše ponudbe na steklenih krilnih vratih. Naj bo ujemanje okovja tako barvno, kot tudi funkcionalno. Pri izbiri okovja za steklena vrata je pomembno upoštevati dejavnike, kot so vrsta vrat, postavitev vrat v prostoru, varnostne zahteve in splošna funkcionalnost prostora.

Pokaži več
Pokaži manj