Zasteklitve v alu profilih

Sodobna notranja oprema temelji na čistih linijah, preprostosti in občutku prostornosti. Vse to izžareva pridih prefinjenosti in funkcionalnosti, poleg tega pa taka vrsta zasteklitve krade poglede mimoidočih. Sistem brezhibno združuje sodobno estetiko s praktičnostjo in omogoča obilico naravne svetlobe, ki napolni prostor, hkrati pa zagotavlja učinkovito rešitev za raznolika arhitekturna okolja. Sistemi, ki vam omogočajo, da ustvarite prostor v prostoru.

Študije so dosledno pokazale, da izpostavljenost naravni svetlobi v delovnem in študijskem okolju izboljša produktivnost in poveča koncentracijo zaposlenih in drugih. Zato dovolite naravni svetlobi, da preplavi delovni prostor skozi steklene predelne stene ali vrata. Poslovite se od klasičnih turobnih sten in vnesite v svoje stanovanje nekaj novega in svežega. Zaradi naraščajočih stroškov energije in skrbi za okolje je ključnega pomena najti trajnostne rešitve, ki zmanjšujejo porabo energije. In ravno steklene stene ter steklena vrata močno optimizirajo porabo dnevne svetlobe in zmanjšajo potrebo po umetni razsvetljavi.

zasteklitve v alu profilih

Ker vam želimo olajšati izbor in nakup notranjih vrat ter postavitve samega prostora, smo za vas ponudili sistem s katerim enostavno ustvarite nov prostor v prostoru. Idealna rešitev za obogatitev in opremljanje notranjega prostora, predelnih sten ali združevanja prostora z eleganco in enostavnostjo. Ustvarite lahko pisarno, spalni prostor, garderobo oziroma prostor po vašem okusu. Lahko pa se z omenjenim sistemom odločite zgolj za nakup krilnih vrat v alu dekorativnem okvirju. S to enostavno odločitvijo si zagotovite funkcionalen in vsestranski eleganten stil v vašem domu.

Za pomoč pri izbiri steklenih vrat v alu profilih smo vam pripravili postopek izbire. Naša ekipa je strokovno podprta na področju notranjih vrat in vam je v primeru kompleksnejših želja pripravljena vedno priskočiti na pomoč, tako tehnično kot tudi estetsko. Vrata so izdelana po merah in po naročilu, zato je prilagajanje toliko bolj pomembno.
Izbirate lahko med različnimi vrstami stekla vaših notranjih vrat. Od transparentnega, dimljenega, satin belega, sivega, bronz in drugih. Ponujamo različne barvne obdelave profilov za maksimalno dovršenost v prostoru. Naši aluminijasti profili so izdelani z najvišjo stopnjo natančnosti in estetskega oblikovanja, kar zagotavlja trpežnost, stabilnost in privlačen videz. Z njimi lahko ustvarite stene in pregrade iz stekla, ki omogočajo, da svetloba prosto kroži po prostoru, hkrati pa ustvarjajo občutek zasebnosti. Izdelki so stalno testirani, razvoj pa pod strogim nadzorom. Proizvajalci se stalno povezujejo s priznanimi oblikovalci in arhitekti ter sledijo novitetam notranjega dizajna.

zasteklitve v alu profilih

Ste si kdaj želeli prostor v svojem domu ali poslovnem prostoru, kjer bi se lahko umaknili in sprostili, hkrati pa bi še vedno ostali povezani z okolico? Naša zasteklitev prostora iz aluminijastih profilov je odlična rešitev, ki vam omogoča, da ustvarite takšen prostor - eleganten, praktičen in funkcionalen. Za večjo stopnjo zasebnosti pa se omenjeni profili uporabijo tudi z lesenimi pregradami in tako pričarajo še večji občutek domačnosti ter zasebnosti.

Za funkcionalnost prehodov med pregradnimi stenami lahko izbirate tako med krilnimi, kot tudi drsnimi vrati v alu okvirjih. Krilna vrata so opremljena s Pivot nasadilom, ki omogoča odpiranje do 180°. Vedno lahko izbirate med različnimi barvnimi obdelavami in konfiguracijami.

Ker gre za ustvarjanje prostora v prostoru vam sistem omogoča izbiro različnih uporabnih dodatkov, kot so obešalniki, stojala za čevlje, obešalniki za plašče, komode in različne police izdelane iz stekla ali lesa za popolno ujemanje s celotnim sistemom. S posameznimi komponentami lahko hitro in enostavno sestavite garderobno sobo in pisarno.

Ne glede na to, ali si želite ustvariti dodaten prostor v vašem domu ali pa samo izboljšati funkcionalnost obstoječega prostora, je sistem zasteklitve iz aluminijastih profilov odlična izbira. Stopite v stik z nami danes in nam dovolite, da vam pomagamo ustvariti prostor, ki vas bo očaral in navdušil! Če ste tudi vi tako radovedni, kot mi, potem nas nemudoma kontaktirajte.

zasteklitve v alu profilih
Pokaži več
Pokaži manj