Pohištveni ročaji

Pohištveni ročaji so ključni detajli, ki definira stil vašega prostora. Ti majhni kosi vašemu pohištvu dajo osebnost. Kombinacija vrhunskih materialov, zaključkov in inovativnega dizajna, ponuja pestro izbiro ročajev, ki se brezhibno kombinirajo z različnimi stili pohištva ter povzdignejo celoten videz in občutek bivalnih prostorov. Za izpopolnjen videz pa v ponudbi pohištvenih ročajev najdete tudi dizajnerske obešalnike.

Pohištveni ročaji so natančno izdelani s poudarkom na vzdržljivosti ter estetiki, kar zagotavlja, da vsak kos ne le prenese vsakodnevno uporabo, temveč vašemu pohištvu doda pridih prefinjenosti. Ponujamo različne stile pohištvenih ročajev, ki ustrezajo različnim potrebam naših strank. Če prenavljate svoj dom ali želite popolnoma spremeniti videz kosa pohištva, ki ga že imate, vam z veseljem priskočimo na pomoč pri izbiri. V naši spletni ponudbi prav vsak posameznik najde ročaj, ki ustreza njegovemu okusu. Pogosto je dovolj, da samo zamenjate ročaje na sprednjih straneh pohištva in prostor lahko dobi popolnoma nov značaj. Še tako preprosto pohištvo bo postalo dizajnerski element.

pohistveni rocaji

Na podlagi naših izkušenj se zavedamo, kako velika dilema nastaja med kupci, ali vključiti ročaje v svoje prostore ali ne. Kljub trendu čistih in enostavnih linij ter površin, se pohištveni ročaji vračajo v domove. Njihova vloga ni le funkcionalna, ampak tudi estetska, zato je njihova izbira lahko ključna pri ustvarjanju določenega videza ali vzdušja v prostoru. V nadaljevanju podajamo nekaj razlogov, zakaj se pohištveni ročaji vračajo in postajajo nov trend notranjega oblikovanja.

Ročaji so dizajnerski dodatek, ki lahko vsak prostor spremeni v privlačen in moderen prostor. Vendar pa je iskanje pravega ročaja včasih lahko težava. Zahvaljujoč naši ponudbi pohištvenih ročajev lahko te dizajnerske kose preprosto najdete na enem mestu. Ne glede na to, ali iščete minimalistične, klasične ali drzne ročaje, lahko najdete nekaj, kar bo ustrezalo vašim potrebam in željam. Obstaja mnogo različnih stilov pohištvenih ročajev, ki se razlikujejo po materialih, barvah in oblikah. V naši bogati ponudbi ponujamo klasične, rustikalne, lesene in moderne ročaje, ki jih lahko kombinirate tudi s kljukami za notranja vrata. Tako oblikovno, kot barvno.

Da se boste lažje znašli v našem katalogu Tulip, so ročaji razdeljeni v posamezne kategorije.

Kovinski ročaji

Prvo poglavje kataloga Tulip se osredotoča na ročaje, ki so najpogosteje uporabljeni modeli ročajev, funkcionalni ter enostavni za vzdrževanje, z dolgo življenjsko dobo. Da, to so priljubljeni kovinski ročaji, ki lahko s svojim brezčasnim dizajnom ustvarijo atraktiven končni videz v vsakem interierju. Odlično jih je kombinirati, zato jih je mogoče uporabljati ne samo v domovih, temveč tudi v javnih prostorih, kot so frizerji, saloni in kavarne. Izbirate lahko med različnimi vrstami materialov – cinkom, nerjavečim jeklom ali aluminijem.

Velika prednost kovinskih ročajev in gumbov je njihova vsestranska uporabnost, ki ponuja široko paleto oblikovalskih kombinacij. Poleg tega njihov vedno modni barvni dizajn ustreza različnim željam in slogom. Predstavljamo vam elegantne zlate kovinske ročaje, ki bodo postali izrazit okras vsakega prostora. Kombinirate jih lahko s temnim lesnim dekorjem, da postanejo prevladujoči element vašega doma, ali s priljubljenimi kovinskimi dodatki, kot so zlate pipe, da dopolnite notranjost in ustvarite občutek razkošja.

jekleni pohistveni rocaji

Leseni ročaji

Ste ljubitelj lesa in naravnih materialov? Združite eleganco in funkcionalnost z lesenimi ročaji in obešalniki. Kaj jih dela posebne? To je njihova vzdržljivost, prijetna tekstura in kakovosten les, ki ga občutite ob vsakem dotiku. Izbirate lahko med številnimi osupljivimi slogi v različnih dimenzijah, z različnimi vrstami lesa, od hrasta, bukve do bora. Spustite naravo v svojo notranjost. Ne bo vam žal.

leseni pohistveni rocaji

Rustikalni ročaji

Ali vam všeč barvne kombinacije? Kombinacija sive, bele, vijolične barve, cvetličnih vzorcev in porcelana? Kaj pa kombiniranje topline naravnega lesa in hladu kovine? Rustikalni ročaji lahko naredijo vsako klasično omaro v izstopajoč kos notranje opreme. Še več, porcelan in medenina sta enostavna za nego, umazanija se ne bo kar tako nabirala, svojo lepoto pa bodo ohranjali več let. Posezite po kakovosti in dodajte pridih francoskega podeželja v vašo notranjost doma. Že samo z menjavo pohištvenih ročajev lahko poživite svoj prostor, ne da bi morali menjati celotno pohištvo. Celoten postopek bo veliko enostavnejši, hitrejši in finančno sprejemljivejši. Pravilna izbira ročajev lahko poudari določene dizajnerske elemente pohištva ali celo doda novo dimenzijo prostoru. Pravilna izbira vrste ročaja, ki ga želite, bo odvisna od vašega estetskega in funkcionalnega cilja. Na primer, izbira ročajev v kontrastni barvi ali nenavadni obliki lahko privabi pozornost in ustvari zanimiv poudarek v prostoru. Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo vplivala na obe področji, zato pomislite, kaj iščete pri svojem pohištvu.

Po mnenju mnogih je pohištvo brez ročajev videti pregrobo, lahko je dolgočasno, ustvarja učinek hladnega in ne zelo prijetnega prostora. Naj pohištveni ročaj resnično služi tudi kot dekorativni element!

Obešalniki za izpopolnjen videz prostora

Pohištveni ročaji imajo ergonomsko obliko. Nekateri izmed ročajev vam puščajo prosto pot domišljije, saj jih lahko uporabljate navpično, vodoravno, lahko pa vam služijo tudi kot obešalnik. Ali morda obratno, obešalnik, ki služi kot pohištveni ročaj. Odločitev je vaša.

Obešalniki dodajo pridih elegance ali celo igriv videz pohištvu. Različni stili lahko pripomorejo k celotni estetiki prostora. Enostavni pa so tudi za kombiniranje s preostalimi ročaji. Tudi plašči in jakne si zaslužijo pridih kakovosti. Ni važno, če visijo v predsobi ali v pisarni. Obešalnike iz naše ponudbe odlikuje prvovrsten dizajn, praktičnost in vzdržljivost. Oglejte si našo ponudbo obešalnikov, različnih oblik in barv, od kovinskih do lesenih. Kombinirajte jih s kljukami za notranja vrata in ročaji za pohištvo, da bo vaš dom dobil edinstven videz.

obešalniki pohištveni rocaji

Pohištveni ročaji v otroški sobi

Čudovita in praktična izbira so tudi pohištveni ročaji za otroške sobe. Prostoru dodajo igriv in otrokom prijazen pridih. Svetle barve, zanimive oblike ali tematski dizajni pa naredijo prostor vizualno privlačnejši in ustvarijo pozitivno ter prijetno vzdušje za vaše najmlajše.

Varnost igra ključno vlogo pri izbiri ročajev za otroško pohištvo. Zato imamo v ponudbi bogat izbor pohištvenih ročajev za ustvarjanje iskric v otroških očeh in otroški sobi. Hkrati ročaji ustrezajo najstrožjim merilom za obliko, material in obdelavo. V ponudbi otroških ročajev si oglejte ročaje, ki bodo rastli z vašimi malčki. Naš poudarek je na varnosti in kakovosti za vse starosti.

rocaji otroska soba
Pokaži več
Pokaži manj