Zaustavljalci

Pred izbiro notranjih vrat je pomembno razmišljati o vseh vidikih, ki vplivajo na varnost, udobje in funkcionalnost vašega doma. Eden ključnih elementov, ki ga priporočamo našim strankam, je namestitev zaustavljalca za notranja vrata. Minimalističen detajl, ki vpliva na celoten izgled notranjih vrat in dolgotrajno brezhibnost le teh.

Zaustavljalec za vrata ni le dodatek, ampak predstavljajo ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti in udobja v vašem domu. Njihova funkcija je preprečevati nenadno zapiranje vrat, kar lahko povzroči poškodbe ali neprijetnosti, še posebej v družinah z otroki ali hišnimi ljubljenčki.

zaustavljalci vrat

Ponujamo široko paleto kakovostnih zaustavljalcev za notranja vrata, ki se prilagajajo različnim slogom in potrebam naših strank. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in namestitvi zaustavljalca, ki bo popolnoma ustrezal vašemu domu in življenjskemu slogu. Ponujamo več možnosti vgradnje. Od klasičnih modelov zaustavljalcev do zaustavljalca za vrata blagovne znamke Verum Italy, imenovan Stoppino, ki predstavlja inovativno in diskretno možnost zaustavitve vratnega krila. Stoppino se vgradi v notranjost krila in predstavlja najbolj minimalistično in dovršeno izbiro med zaustavljalci. Močan magnetni del v vratih se spoji z magnetnih delom, ki ga pritrdimo na tla. Pri tem vam ponujamo dve opciji in sicer možnost lepljenja ali vijačenja magnetnega prejemnika v tla. Pri nakupu omenjenega je potrebno o izbiri sporočiti izdelovalcu notranjih vrat že pred samo vgradnjo. V primeru, da ne želite poškodovati tlakov pa vam vsekakor svetujemo izbiro lepljenja. V primeru, da se zanj odločite naknadno pa se ga vstavi delno skrito, delno vidno.

zaustavljalci vrat

Zagotovite si večjo varnost, udobje in funkcionalnost svojega doma z namestitvijo zaustavljalca za notranja vrata. Obrnite se na nas že danes in odkrijte, kako lahko izboljšate svoj dom s preprostim, a učinkovitim dodatkom.

Pokaži več
Pokaži manj