Drsni sistemi

Zagotavljamo vsestranske drsne sisteme, prilagojene za lesena in steklena vrata, ki izpolnjujejo raznolike potrebe naših strank. Drsni sistemi za vrata brezhibno združujejo funkcionalnost z eleganco ter ponujajo gladko in tiho delovanje mehanizma, hkrati pa prikazujejo naravno lepoto lesa ali stekla. Drsni sistemi so izpopolnjeni z elegantnim okovjem, ki zagotavlja enostavno uporabo, sodobno estetiko in funkcionalnost.

Skoraj vsak posameznik ima v svojem bivališču vsaj eno krilo drsnih steklenih ali lesenih vrat. Priljubljena izbira so zaradi svoje funkcionalnosti, estetike in praktičnosti, zaradi česar so skoraj nepogrešljiv element v mnogih sodobnih domovih. Za ohranjanje funkcionalnosti omenjenih vrat pa je pomembno, da izberete sistem, ki vam bo na mnoga leta zagotavljal brezhibnost notranjih vrat. Drsni sistemi iz naše ponudbe so opremljeni z obojestranskim sistemom mehkega zapiranja vrat ter teflonskimi kolesi, ki blažijo tresljaje in omogočajo ne slišno drsenje vratnega krila po vodilu. Po zaslugi dodatnega varovala proti zdrsu stekla. tudi v primeru močnejšega potiska vrat, krilo ne zdrsne iz vodila.

drsni sistemi

Nekateri sistemi omogočajo, da jih uporabite tako za drsna lesena, kot tudi steklena vrata. Med tem, ko so drugi specializirani za točno določen tip drsnih vrat. Z željo po večji zasebnosti še vedno svetujemo lesena drsna vrata ali pa steklena z matiranim steklom. So odlična izbira za sobe z omejenim prostorom ali kot izrazit kos vašega doma. Od klasičnih, modernih do rustikalnih drsnih vrat. Izbira je vaša. Za alpske in toskanske dežele so postala priljubljena vrata z drsnim sistemom Rustika, ki krasijo omenjene lokacije s svojim šarmom in funkcionalnostjo.

Pokaži več
Pokaži manj