Filtriraj po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Barva

Barva

Prstniki

Vsak detajl na notranjih vratih igra pomembno vlogo, tudi najmanjši dodatki predstavljajo pomembno vlogo. Brez teh vrata niso funkcionalna oziroma ne odigrajo svoje primarne vloge. Čeprav se zdi, da je prstnik za vrata preprost element, je njegova funkcija ključna za varnost, udobje in celo estetiko notranjih drsnih vrat. /p>

Zakaj priporočamo izbiro prstnika za drsna vrata skrita v kaseto? Prstnik predstavlja najenostavnejši in cenovno najbolj ugoden način za odpiranje drsnih lesenih vrat skritih v steno. Podajamo vam nekaj prednosti, ki jih ponuja izdelek.

prstniki

Enostavnejša uporaba

Prstnik za vrata omogoča enostavnejšo uporabo drsnih lesenih vrat, še posebej pri večjih ali težjih vratih oziroma drsnemu sistemu, ki zahteva večjo moč odpiranja. Uporabniku omogoča trdnejši oprijem in lažje odpiranje ali zapiranje vrat. Tudi v družinah z otroki, najmlajšim olajša odpiranje drsnega krila.

Večja varnost in stabilnost

Prstnik ali dodatni vlečni ročaj prispeva k večji varnosti in stabilnosti vrat. Z močnim oprijemom omogoča boljši nadzor nad premikanjem vrat, kar zmanjšuje možnost poškodb ali nevarnosti, povezanih z nenadzorovanim odpiranjem ali zapiranjem vrat.

Estetska dovršenost

Poleg funkcionalnosti prstnik prinaša tudi estetsko dodano vrednost. Z ustrezno izbiro lahko dopolnite videz prostora in ga naredite bolj privlačnega ter usklajenega z notranjo opremo. Ponujamo različne oblike in barve, kar omogoča strankam, da izberejo prstnik, ki najbolje ustreza njihovemu okusu in estetskemu videzu doma. Tako kot vse ostale artikle, tudi prstnike lahko kombinirate s kljukami, ročaji in ključavnicami za lesena vrata.

prstniki
Pokaži več
Pokaži manj