Cilindrični vložek za vrata

CILINDRIČNI VLOŽEK ZA VRATA

Pri izbiri cilindričnega vložka za vrata je treba upoštevati kar nekaj ključnih dejavnikov. Obstajajo trije razredi cilindričnih ključavnic: stanovanjski, komercialni in institucionalni. Razred izberite glede na stopnjo varnosti, ki jo zahtevajo vaša izbrana vrata. Cilindrične ključavnice so na voljo v različnih možnostih zaklepanja, kot so enojni ključ, dvojni ključ in glavni ključ. Pri izbiri možnosti ključavnice upoštevajte število ključev, ki jih potrebujete, glede na raven varnosti, ki jo potrebujete. Izmerite debelino vrat in izberite cilindrični vložek, ki se prilega izmerjeni debelini in zagotovite pravilno prileganje ključavnice. Kar je potrebno opozoriti, da cilinder nikoli ne gleda preveč ven iz ključavnice, saj to kar vabi po vlomilcih, ki na enostaven način lahko odstranijo vložek in vlomijo v prostor. V tem primeru vam ponujamo tudi varnostne rozete z difuzorjem, ki to dodatno preprečijo.

Ker gre za tehnični material, ki ne predstavlja posebnosti je običajen cilindrični vložek cenovno zelo dostopen. Kadar govorimo o varnostni rozeti pa ta predstavlja višji cenovni razred. 

Prav tako je dobro, da se posvetujete s strokovnjakom za notranja vrata in skupaj ugotovite, kateri cilindrični vložek za vrata je najboljša izbira za vaše posebne potrebe in zahteve.

Za vse, ki želite izpopolniti videz vaših vrat in ustvariti popolno usklajenost cilindričnega vložka s preostalim okovjem za vaša notranja vrata, lahko izberete cilindrični vložek v barvi kljuke in spodnje rozete za zaklepanje. 

SSFY.png

V podjetju Lestur ponujamo širok barvni razpon kljuk za notranja vrata, od crom sijaja, crom brušeni, bele, črne, zlate mat in sijaj, do atracida in bakra. Spodnja rozeta, ki pokriva cilindirični vložek se vedno ujema z zgornjo rozeto s kljuko. Tako izpopolnite videz vaših notranjih vrat in povežete poslovni ali bivalni prostor v celoto.